Spaghetti met tomaat, rucola en kappertjes

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaatjes in kleine blokjes. Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 min. zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren. Neem de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de kappertjes toe en laat 1 uur marineren.
  • 2 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de mozzarella in blokjes. Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, mozzarella, rucola en de basilicumblaadjes en serveer direct.

Spaghetti met tomaat, rucola en kappertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept