Kalfsschnitzels met olijvenpesto

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schnitzels halveren en met scherp mes vlees in ruitpatroon licht insnijden. In kommetje pesto, tapenade, azijn, oregano en cayennepeper door elkaar roeren. Schnitzels aan beide kanten goed met pestomengsel inwrijven, op bord leggen, bord afdekken en vlees in koelkast 1 uur marineren.
  • 2 Schnitzels op ingevet rooster leggen en ca. 3 min. grillen. Scaloppini keren en andere kant ook ca. 3 min. grillen. Vlees op schaal leggen, met peterselie en eventueel peper en zout bestrooien. Lekker met gegrilde aubergine en pizzastengels (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Kalfsschnitzels met olijvenpesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Berberse omelet
15 min-
Bekijk recept
Groene-olijvenpesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet Met Olijvenpesto
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-clubsandwich
10-20 min -
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept