Geroosterde zomerschotel met olijfolie

4
45 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze 15 minuten. Leg de worstjes in een pan met koud water en breng ze aan de kook. Neem de pan van het vuur en wel de worstjes 5 minuten. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • 2 Neem de worstjes uit het water en schep ze met de aardappelen en groenten in een braadslee om met de knoflook en de olie en zout en peper naar smaak. Bak het gerecht in de oven, onder twee keer omscheppen, goudbruin en gaar in 30 minuten.

Geroosterde zomerschotel met olijfolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept