Forel met verse kruiden en citroen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Halveer de citroen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in dunne schijfjes. Snijd de dille en peterselie fijn en ris de blaadjes van de takjes tijm. Dep de forellen droog met keukenpapier. Bestrooi de buitenkant en de buikholte met peper en zout.
  • 3 Stop de citroenschijfjes en kruiden in de buikholtes van de forellen. Meng het citroensap met de olie en bestrijk de forellen ermee. Doe in elke visklem 2 forellen en rooster de vis boven matig heet vuur in ca. 12 min. gaar. Keer regelmatig.

Forel met verse kruiden en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept