Scandinavische gehaktspies

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Maal in een keukenmachine of kneed met je handen het gehakt met de dille, ui en mierikswortel tot een fijne, egale massa. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel in 8 gelijke porties en vorm hiervan 8 dunne worstjes van ca. 10 cm. Rijg aan elke spies 2 gehaktworstjes in de lengte. Leg de gehaktspiesen afgedekt ca. 1 uur in de koelkast om wat steviger te worden. Bestrijk de gehaktworstjes met olie en gril ze in 10-15 min. rondom bruin en gaar.

Scandinavische gehaktspies is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse couscous met gehaktspies
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met feta en Griekse gehaktspies
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische visburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische Appeltaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Scandinavische Salade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept