Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in de koekenpan. Bak hierin de gehaktballetjes op een middelhoog vuur bruin. Schud de pan regelmatig.
  • 2 Voeg de kastanjechampignons toe en bak het gerecht 5 minuten op middelhoog vuur. Schep alles regelmatig om. Roer de wijn erdoor en stoof het gerecht nog 5 minuten.
  • 3 Roer de mosterd, suiker, dille en room door het gerecht en laat alles op middelhoog vuur warm worden. Breng het gerecht pittig op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelrösti, haricots verts en cranberrycompote.

Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept