Kabeljauw uit de oven

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de Toscaanse aardappelpartjes in een ovenschaal om met olijfolie. Zet de schaal in de koude oven en schakel deze in op 225 °C. Bak de aardappeltjes, vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 15-20 min. Snipper ondertussen de ui, snijd de courgette in dikke gehalveerde plakjes, en de tomaten in vieren.
  • 2 Neem de aardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappelen. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met olijfolie, bestrooi ze met wat zout en peper en leg ze op het aardappel-groentemengsel in de ovenschaal. Bak de schotel in de oven in 25-30 min. gaar. Verdeel de ovenschotel over borden.

Kabeljauw uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept