Visvariatie met bieslookpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de wokgroente diepgevroren in de rechthoekige ovenschaal. Leg de visvariaties op de groenten en zet de ovenschaal 40-45 minuten in de oven, tot de vis gaar is en het korstje krokant. Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in 25 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Breng de melk met de mosterd in een steelpannetje aan de kook. Schenk het bij de aardappelen, stamp ze tot puree en schep de bieslook erdoor. Serveer de puree bij het visgerecht.

Visvariatie met bieslookpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met bieslookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshachee met appel
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
gebakken staartvisfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei met gegratineerde vis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvariatie met aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing
0-10 min -
Bekijk recept