Hollands pannetje met spruiten en spekjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een pan met een laagje water en zout in ca. 20 min. gaar. Snipper ondertussen de ui en snijd de knfollok fijn. Halveer de spruiten. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Maak de mix Hollands pannetje aan met koud water en roer goed door.
  • 2 Verhit de margarine in een braadpan en bak hierin de kalkoen rondom lichtbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de spruiten en de mix toe aan het vlees en breng aan de kook. Laat met de deksel schuin op de pan ca. 15 min. sudderen, schep af en toe om.
  • 3 Bak ondertussen de spekjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag uit. Stamp de aardappelen met de melk tot puree en breng op smaak met peper. Verdeel het Hollands pannetje en puree over de borden en bestrooi met de spekjes.

Hollands pannetje met spruiten en spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept