Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lekkerbekjes laten ontdooien. Knolselderij schillen en in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Met aardappelen in gezouten water in 20 min. gaarkoken. Afgieten en met melk tot puree stampen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen wortels beetgaar koken en afgieten. Grof door puree stampen. Bieslook en kappertjes in keukenmachine of met staafmixer met fritessaus malen. Lekkerbekjes snel in wat olie knapperig bakken en in stukken snijden. Wortel-knolselderijstamppot op borden scheppen. Vis erbij leggen, saus erbij scheppen.

Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekje met broccolipesto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept