Tomaten-preipannetje met verse worst

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Worst bakken in 1 el boter. Eerst op hoog vuur, dan op lager vuur met deksel op pan, af en toe keren. Ui pellen en snipperen. In andere ruime pan 1 el boter verhitten en ui erin fruiten. Tomaatblokjes toevoegen, even meebakken. Aardappelen in kleine blokjes snijden. Prei en aardappelen aan saus toevoegen. Knoflook pellen en uitpersen, aan stoof toevoegen. De inhoud van 1 blikje (400 ml) water erbij gieten en peper en zout naar smaak toevoegen. Met deksel op pan 15 min. op zacht vuur stoven. Worst in schuine schijven snijden en aan stoof toevoegen. Amsterdamse uien laten uitlekken en peterselie snijden. Door stoof scheppen en direct serveren.

Tomaten-preipannetje met verse worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept