Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli

2
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan. Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.
  • 2 Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan. Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes. Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept