'Gevulde' krieltjes met haring

24
30 min
Snack
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krieltjes onder koud stromend water afspoelen en in pan met weinig water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in kommetje olie, citroensap en honing door elkaar kloppen. Sjalotje pellen, heel fijn snipperen en door marinade roeren. Van dille 2 takjes bewaren voor garnering, rest van dille boven marinade fijnknippen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Krieltjes afgieten, in schaal doen, marinade erdoor scheppen. Laten afkoelen.
  • 2 Haringfilets van staartjes lossnijden en elk in 6 stukjes snijden. Krieltjes halveren. Aan elk prikkertje achtereenvolgens onderste helft van krieltje, stukje haring met takje dille en bovenste helft van krieltje steken.

'Gevulde' krieltjes met haring is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept