Gepaneerde filets met paprika-zigeunersaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijbonen in pan met water en snuf zout in 15-20 min. gaarkoken. Intussen paprika's schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Zigeunersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprikablokjes toevoegen. Geheel met deksel op pan ca. 15 min. laten pruttelen. Kookaardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Braadboter verhitten in koekenpan en filets rondom bruinbakken. Paprika-zigeunersaus over filets en aardappelen gieten en snijbonen erbij serveren.

Gepaneerde filets met paprika-zigeunersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zigeunerschnitte
1 uur-
Bekijk recept
Zigeunersaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zigeunersaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte Zigeunersaus
20-30 min -
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept