Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 2 el olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten. Boursin Cuisine losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met Boursinmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten. Kühne slices laten uitlekken. Cherrytomaten en Kühne slices kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa. Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.

Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept