Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (max. 1 uur van tevoren) Meng de garnalen in een kom met de mierikswortel, het basilicum en (versgemalen) peper naar smaak. Wrijf de zeewolffilets in met zout, peper en sinaasappelsap en laat ze even liggen. Strooi de bloem op een bord en wentel de visfilets erdoor.
  • 2 Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water met wat zout in 7-8 minuten beetgaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zeewolffilets op matig hoog vuur in 8-10 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Laat de tagliatelle in een vergiet uitlekken. Draai een portie tagliatelle rond een vork en laat dit als een nestje in het midden van een warm bord glijden. Leg er een zeewolffilet op. Schep de garnalen door het bakvet en schep ze daarna direct op de zeewolffilet.

Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept