Tortellini met tomaat en pijnboompitten

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.

Tortellini met tomaat en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillon met tortellini
15 min Voorgerecht
Bekijk recept