Kalkoenfilet met cranberry-pepersaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hapjespan met 2 el olijfolie verhitten en aardappelen hierin omscheppend in ca. 8 min. goudgeel bakken. Naar smaak met zout bestrooien. Intussen broccoli en bloemkool in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 6 min. beetgaar koken. Kookwater afgieten. Helft van peterselie erboven fijnknippen. Intussen grillpan verhitten en met bakkwastje met rest van olijfolie bestrijken. Kalkoenfilets in 6-8 min. bruin en gaar roosteren. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Intussen pepersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Cranberrycompote en crème fraîche erdoor roeren en doorwarmen (niet meer laten koken). Rest van peterselie erboven fijnknippen. Aardappelen en groenten over 4 borden verdelen. Kalkoen ernaast leggen en deel van saus erover verdelen. Rest van saus er apart bij geven.

Kalkoenfilet met cranberry-pepersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept