Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Paprika in reepjes snijden. Kaas met dunschiller in reepjes snijden. Olie verhitten in hapjespan en hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rulbakken. Tomaat, paprika, verkruimeld bouillonblokje en uit elk vakje van de kruidenstrooier 1/4 tl kruiden toevoegen. Saus ca. 10 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitjes uit verpakking. Pasta en saus op 4 borden scheppen en bestrooien met reepjes kaas. Salade erbij serveren.

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept