Sugar snaps met zalm-tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.

Sugar snaps met zalm-tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met zalmroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept