Aardappel-groentecurry

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.

Aardappel-groentecurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignon-groentecurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept