Maaltijdsoep met vier soorten ui

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zoete ui, rode ui en sjalot pellen en in ringen snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote pan olie verhitten en zoete ui, rode ui en sjalot in ca. 8 min. goudbruin bakken. Inhoud van pot Basis voor uiensoep en 3 potten water toevoegen. Aan de kook brengen en met deksel schuin op pan ca. 15 min. zachtjes laten doorkoken. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Stokbrood in plakjes snijden. Kaas verkruimelen boven kom en met 2 el water losroeren. Kaas over plakjes stokbrood verdelen, broodjes naast elkaar op rooster leggen en onder grill zetten tot kaas gesmolten is. Hamblokjes, mosterd en bosui door soep roeren en goed doorwarmen (niet laten koken). Zout en peper naar smaak toevoegen. Soep over 4 borden verdelen en serveren met stokbrood met kaas.

Maaltijdsoep met vier soorten ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van savooiekool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept