Gepofte aardappelen met makreelmousse

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (600 Watt) in 15 min. bijna gaar laten worden. Aardappelen in keukendoek wikkelen en 10 min. laten nagaren. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Knoflook met makreel en crème fraîche tot gladde mousse malen met staafmixer of foodprocessor. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bosui in dunne ringetjes snijden. In kom salade mengen van rauwkost en sladressing. Aardappelen inkruisen en iets opendrukken. Aardappelen op 4 borden leggen, makreelmousse erin scheppen en met bosui garneren. Met salade serveren.

Gepofte aardappelen met makreelmousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante makreelmousse
30 min Snack
Bekijk recept
Makreelsandwich
15 min
Bekijk recept
Gevulde limoenen met makreelmousse
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelmousse met zeewier en groene kruiden
20 min
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept