Appel-bladerdeegtaartjes

8
15 min
Gebak
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C Haal met de appelboor het klokhuis uit de appels. Snijd de appels in dunne plakken, leg ze op het bladerdeeg en snijd het deeg circa een halve centimeter rond de appel uit. Leg de rondjes bladerdeeg met appel op de bakplaat. Bestrijk ze dun met het losgeklopte ei en bestrooi ze met suiker. Bak de minitaartjes in 20-25 minuten gaar en goudbruin in de oven. Als de taartjes te snel verkleuren, zet u de oventemperatuur terug naar 180 °C.

Appel-bladerdeegtaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept