Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een hapjespan. Fruit de uien zachtjes glazig. Voeg de champignons toe en bak ze in 6-8 minuten bruin. Schep het vlees erdoor en bak alles nog 2 minuten.
  • 2 Schep de mosterd, de tomaten en de cayennepeper erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het vlees in de saus in 4-6 minuten zachtjes sudderen tot het net gaar is.
  • 3 Roer de zure room erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Breng op smaak met zout en (versgemalen) zwarte peper. Strooi vlak voor het serveren de peterselie erover. Lekker met (wilde) rijst en een groene salade.

Boeuf Stroganoff stap-voor-stap is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept