Asperges en courgettes met beenhamsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen in ruim water met zout in ca. 15-20 min. gaarkoken. Asperges schillen en houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf snijden. Courgettes wassen en in repen van gelijke lengte als asperges snijden. Asperges 15 min. koken. Na 10 min. courgettes toevoegen. Peterselie fijnknippen. Saus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Klontjes boter door saus roeren en hamreepjes erdoor scheppen. Asperges en courgettes met schuimspaan uit pan scheppen en op 4 borden leggen. Saus erover schenken. Aardappelen omschudden met peterselie en erbij serveren.

Asperges en courgettes met beenhamsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amerikaanse beenham met mango
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept