Gebakken koolvis met sperziebonen en dille

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In hapjespan 1 el Bewust bakken en braden verwarmen. Hierin paprikareepjes 2 min. bakken. Sperziebonen toevoegen, laten ontdooien en nog 4 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rest Bewust bakken en braden in koekenpan verwarmen. Hierin vis om en om in 9-10 min. lichtbruin en gaar bakken. Mosterd door braadvocht roeren. Vis op smaak brengen met zout en peper en helft dille erboven fijnknippen. Rest dille boven puree fijnknippen. Zout en peper naar smaak erdoor roeren. Vis met braadvocht op 4 borden leggen. Puree en groenten ernaast scheppen.

Gebakken koolvis met sperziebonen en dille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept