Kipsaté met mihoen en ananas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Rode peper in lengte halveren en pitjes verwijderen. Peper in smalle boogjes snijden. Spitskool in reepjes snijden. Ananas laten uitlekken en in stukjes snijden. Koriander grof snijden. Saté rondom in 8 min. bruin en gaar grillen. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen mihoen koken volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten. Hierin rode peper, kool en ananas met kerriepoeder 4 min. roerbakken. Mihoen en helft koriander erdoor scheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Mihoen over 4 borden verdelen. Saté erop leggen. Saus erover verdelen. Rest koriander over saté en mihoen strooien.

Kipsaté met mihoen en ananas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept