Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.

Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept