Steaktartaar met bonen en champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen in ca. 15 min. gaarkoken in laagje water met zout naar smaak. Afgieten. Bonen in ruim kokend water laten ontdooien en 4 min. koken. Afgieten. Champignons in vieren snijden. Uien en knoflook pellen. Uien halveren en in reepjes snijden. Knoflook in plakjes snijden. 25 g boter verhitten in koekenpan en hierin uireepjes 2 min. bakken. Knoflook en champignons toevoegen en 3 min. meebakken. Vlees met 1/2 el mosterd besmeren. 25 g boter in koekenpan verhitten en hierin steak tartaartjes 4-5 min. per kant bakken. Ondertussen aardappelen en bonen samen fijnstampen. Helft uimengsel, 1/2 el mosterd, 25 g boter en zout en peper naar smaak erdoor roeren. Stamppot over 4 borden verdelen, steak tartaar ernaast leggen en rest uimengsel erover scheppen.

Steaktartaar met bonen en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept