Vegetarische spaghetti bolognese

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spaghetti bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook en ui pellen en fijnsnijden. Bleekselderij in smalle boogjes snijden. Tomaten uit blik fijnprakken. Gedroogde tomaten in smalle reepjes snijden. Olie (van gedroogde tomaten) verhitten in wok en hierin knoflook, ui en bleekselderij 5 min. bakken. Vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toevoegen en ca. 5 min. zachtjes laten pruttelen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Spaghetti over 4 diepe borden verdelen en saus erop scheppen.

Vegetarische spaghetti bolognese is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept