Pasta in tonijn-peterseliesaus
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
400 g farfalle (pasta, zak a 500 g)
2 blikjes tonijnstukken in olijfolie (a 185 g)
2 zakjes verse peterselie (a 30 g)
2 zakken paprika's (in drie kleuren)
2 tl paprikapoeder
1 zakje rauwkost (150 g)
3 el balsamicodressing
Bereiding
Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijn laten uitlekken en olie opvangen. Peterselie fijnsnijden. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. 4 el opgevangen olie in pan verhitten. Hierin paprika 4 min. bakken. Paprikapoeder, tonijn en peterselie toevoegen en 1 min. meebakken. Pasta erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Rauwkost mengen met dressing en in 4 bakjes scheppen. Pasta over 4 diepe borden verdelen. Bakjes rauwkost erbij geven.
Pasta in tonijn-peterseliesaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Wittewijn-peterseliesaus »
Paddestoelentaartje met peterseliesaus »
Asperges met beenham en krieltjes »
Auberginetorentje met peterseliesaus »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »