Paddenstoelen van tomaat en ei

6
15 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd van elk ei een klein stukje van de onderkant en van de bovenkant. Halveer alle tomaten, en verwijder van alle onderkanten (dus het stuk zonder kroontje) de binnenkant. Dep de binnen- en buitenkant helemaal droog (de rest van de tomaat wordt in dit recept verder niet gebruikt). Breng de kwark met een klein beetje zout op smaak. Zet alle eieren rechtop op een schaaltje en leg op de bovenkant van elk ei een klein beetje kwark. Doe de rest van de kwark in een boterhamzakje en knip van een van de zijkanten een puntje, zodat het als een spuitzakje gebruikt kan worden. Maak met behulp van het spuitzakje stippen op elk tomatenkapje, en leg er 1 op elk ei. Garneer de paddenstoelen eventueel met bieslook.

Paddenstoelen van tomaat en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept