Gestoofde runderlappen met ontbijtkoek

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn. Snijd de ontbijtkoek in blokjes. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Laat ⅘ van de boter in een braadpan bruin worden. Bak de runderlappen op middelhoog vuur om en om 2 min. Neem uit de pan.
  • 2 Bak de ui in de braadboter 3 min. Roer de tomatenpuree en gemalen peper erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de mosterd, het water en de ontbijtkoek toe en breng aan de kook. Voeg het vlees weer toe en laat met de deksel op de pan op het allerlaagste vuur in ca. 2 uur gaarstoven.
  • 3 Kook de aardappelen in een laagje water met zout naar smaak in ca. 10 min. gaar. Giet af. Maak de spruiten schoon en kook ze in ruim kokend water met zout in ca. 8 min. gaar. Giet af. Voeg de rest van de boter toe en breng op smaak met peper. Verdeel het vlees over borden. Leg de aardappelen en spruiten ernaast. Schep de jus erover.

Gestoofde runderlappen met ontbijtkoek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept