Tilapia met doperwtjes en rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Doperwtjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Ondertussen blaadjes van munttakjes trekken. Kleine apart houden en grote in zeer smalle reepjes snijden. Apart houden. Bosuitjes, ook het groen, schuin in smalle ringen snijden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin helft bosuitjes 2 min. bakken. Helft taugé en muntreepjes 1 min. meebakken. Aan doperwtjes toevoegen. Tilapia in stukjes verdelen en met saus door doperwtjes scheppen en 2 min. doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Rest taugé, bosuitjes en muntblaadjes erdoor mengen. Rijst over 4 borden verdelen. Tilapia met dorperwtjes erop scheppen en met taugémengsel bestrooien.

Tilapia met doperwtjes en rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept