Zeewolf met fruitpeper-risotto

4
30 min
Hoofdgerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Helft olie in diepe pan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Rijst toevoegen en 1 min. al roerend meebakken. Zout naar smaak en royaal fruitpeper toevoegen. Visfond toevoegen, aan de kook brengen en onder geregeld roeren in ca. 15 min. gaarkoken. Als vocht bijna is opgenomen door rijst, nog ca. 2 dl kokend water toevoegen. Rest olie in wok verhitten en hierin groente 5 min. roerbakken. Eerst 25 g boter en vervolgens groente door risotto scheppen. Paar min. van vuur af laten staan, met deksel op pan. Vis ondertussen bestrooien met zout en fruitpeper naar smaak. In koekenpan rest boter laten smelten. Voordat boter bruin is, vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds eenmaal keren. Risotto over 4 diepe borden verdelen, zeewolf erop leggen en royaal bestrooien met fruitpeper.

Zeewolf met fruitpeper-risotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept