De gehaktbal van Marcel Hamers

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de knoflook en het sjalotje met het gehakt. Voeg het ei, de paneermeel en de kerriepoeder toe. Kneed het gehakt met de hand tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Verdeel het in 4 porties en draai er ballen van. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ballen rondom bruin. Braad de gehaktballen 20 minuten. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe deze bij de bijna gare gehaktballen. Laat de ballen nog 5 minuten smoren in de saus. Lekker met rijst en stoomgroenten.
  • 2 Door de gehaktballen een halfuur in de koelkast te laten rusten, blijven ze tijdens het braden beter in vorm.

De gehaktbal van Marcel Hamers is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bob De Bauer Zijn Hamer
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept