Spicy kabeljauw met witlof en kerriesaus

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden. In ruime pan met zout naar smaak aan de kook brengen. Met deksel half op pan 10 min. koken. Afgieten. Bevroren vis rondom inwrijven met 1 1/2 tl kerriepoeder, 1 tl sambal en wat zout. In koekenpan 3 el olie verhitten en hierin kabeljauwfilet in ca. 12 min. aan beide kanten lichtbruin en gaar bakken. In ruime koekenpan 1 el olie verhitten en hierin aardappeltjes in ca. 10 min. rondom bruin en gaar bakken. 1/2 tl kerriepoeder en 1/2 tl sambal erdoor roeren. Ondertussen kerriesaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis, aardappeltjes, witlof met saus over 4 borden verdelen.

Spicy kabeljauw met witlof en kerriesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy runderspies
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept