Kerrie-peerzuurkool met worstjes en puree

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en breng in een ruime pan in een laagje koud water met wat zout aan de kook. Kook in 15-20 min. gaar. Verhit in een pan 15 g boter en bak de peerstukjes en kerrie 2 min. Voeg de zuurkool toe en verwarm volgens de aanwijzingen op de verpakking met wat water. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verwarm 15 g boter in een koekenpan en bak hierin de worstjes in ca. 8 min. rondom bruin en gaar. Giet de aardappelen af en stamp fijn met de rest van de boter en melk. Voeg de nootmuskaat en peper en zout naar smaak toe. Verdeel de zuurkool over 4 borden. Schep de puree en de worstjes ernaast.

Kerrie-peerzuurkool met worstjes en puree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept