Verse vissticks met citroenmayo

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Aardappelpartjes over bakplaat verdelen en in ca. 20 min. bruinbakken. In diepe (frituur)pan 3/4 olie verhitten tot 175 °C. Bevroren stukken visfilet in 4 gelijke brede repen snijden. Ei in diep bord loskloppen met 1 el water, 1 1/2 tl zout en peper naar smaak. Bloem op groot plat bord scheppen. Paneermeel op ander groot bord strooien. Repen vis eerst door ei dan door bloem en als laatste door paneermeel halen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronkjes in plakjes snijden. In grote pan met kokend water in 6-8 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen vissticks in 4 porties goudbruin en knapperig frituren. Op keukenpapier laten uitlekken. Vissticks over 4 borden verdelen, citroenmayonaise, broccoli en aardappelpartjes ernaast scheppen.

Verse vissticks met citroenmayo is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroengarnalen
10 min Snack
Bekijk recept
Garnalenmix met citroenmayo
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op z'n Hollands
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met pancetta, citroenmayo & asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept