Varkenslapjes met appel-zilveruitjesjus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen schillen, in vieren snijden en in ruime pan in laagje koud water met wat zout aan de kook brengen. Laag zetten en in 15-20 min. gaarkoken. In koekenpan helft boter verhitten, hierin varkenslapjes 3 min. per kant goudbruin bakken. Appelsap, uitgelekte zilveruitjes en juspoeder toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 3 min. laten koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Laatste 10 min. snijbonen meekoken met aardappelen. Afgieten en fijnstampen met rest boter, melk en naar smaak zout en peper. Stamppot over 4 borden verdelen en varkenslapjes met saus erbij leggen.

Varkenslapjes met appel-zilveruitjesjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept