Groene kruidenmie met spitskool
3
sterren op basis van
7
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 spitskolen
1 ui
2 teentjes knoflook
1 zakje verse peterselie (30 g)
1 zakje verse koriander (15 g)
1 zak Chinese eiermie (250 g)
2 zakjes pompoenpitten (a 65 g)
1 eetlepel olie
ketjap manis (Indonesische)
Bereiding
Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.
Groene kruidenmie met spitskool is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees »
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng »
Kool-noedelsalade met amandel en kip »
Beenhamtosti met koolsalade »
Velouté van groene asperges »
Romige groene aspergesoep »
Kip in citroensaus met groene couscous »
Garnalenrisotto met groene groente »