Italiaanse gevulde olijven

4
20 min
Snack
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de olijven aan een zijkant in. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Vul de olijven met een klein stukje mozzarella en rol ze door de bloem. Meng de kaas met het paneermeel. Verhit de olie tot 175 °C. Wentel de bebloemde olijven door de losgeklopte eieren en daarna door het paneermeel-kaasmengsel. Frituur de olijven (in 2 porties) 1-2 minuten tot ze goudbruin zijn.

Italiaanse gevulde olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept