Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakjes snijden en wassen. In diepe pan in ruim kokend water met 1 tl zout pasta en broccoli koken (ca. 5 min.). Afgieten en in pan laten. In droge koekenpan pijnboompitten omscheppend bruinbakken, als ze bruin worden direct op bord laten afkoelen. Mozzarella en semi-gedroogde tomaten afgieten. Tomaten door pasta en broccoli scheppen. Even doorwarmen. Mozzarella door pasta scheppen. Pasta over 4 borden verdelen. Pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover strooien.

Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept