Zomerse biefstuksalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Snijd de courgettes in de lengte in dunne plakken (of gebruik een kaasschaaf) en halveer de uien. Meng de azijn en olie tot een dressing. Bestrijk de courgette, ui en biefstuk met de helft ervan. Gril de courgette op de barbecue aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met het zeezout en peper.
  • 3 Pers de limoen uit en besprenkel de courgette met het sap. Gril de biefstuk op de barbecue in 5 min. rosé. Gril ondertussen de ui bruin en gaar. Snijd de courgette in stukken van 3 cm, de ui in parten en de biefstuk in dunne plakken.
  • 4 Doe de rucola in een schaal en verdeel de courgette, ui en biefstuk. Besprenkel met de rest van de dressing en serveer direct.

Zomerse biefstuksalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise biefstuksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuksalade met balsamicodressing
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische biefstuksalade met noedels & biefstuk met pepersaus en rucolastamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept