Korma vlees met korianderrijst
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 schaaltje hamlappen (ca. 350 g)
1 ui
2 teentjes knoflook
1 zakje verse koriander (15 g)
2 eetlepels (zonnebloem)olie
1 pot korma saus (400 ml)
250 g basmatirijst (pak a 400 g)
1 doosje doperwtjes (diepvries, 450 g)
1 zakje peen julienne (geraspte wortel, 150 g)
Bereiding
Vlees in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Koriander schoonmaken en fijnhakken. In pan 1 el olie verhitten en vleesblokjes 1 min. bakken. Ui en knoflook toevoegen, 3 min. meebakken. Saus toevoegen en met deksel op de pan 15 min. laten pruttelen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Laatste 3 min. doperwtjes meekoken. In hapjespan 1 el olie verhitten en wortelreepjes 1 min. bakken. Rijst met doperwtjes, helft koriander, zout en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Rijst op vier borden scheppen, korma vlees erop scheppen en met rest koriander bestrooien.
Korma vlees met korianderrijst is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Korianderrijst »
Bonenkoeken met mango-komkommerroom en korianderrijst »
Geroerbakte biefstuk met rode ui »
Curry van koolvis met korianderrijst »
Kip korma »
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen »
Vegetarische korma met kokosmelk »
Indiase kokos-kippensoep »