Kalfsstoof met venkel en citroen

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkelknollen in dikke parten, verwijder de harde kernen. Rasp de schil van de citroen en pers een citroenhelft uit. Snijd de kalfslappen in 8 grote stukken, bestrooi ze met zout en peper en bestuif ze met bloem.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en braad het vlees rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Leg het vlees weer in de pan en schenk de wijn, bouillon, het citroensap en de -rasp erbij. Leg de venkel erbij en breng aan de kook.
  • 3 Laat het vlees op laag vuur met de deksel op de pan in ca. 75 minuten gaarsudderen. Strooi de peterselie erover en breng op smaak met zout en peper. Lekker met krielaardappeltjes.

Kalfsstoof met venkel en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept