Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.
  • 2 Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept