Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.

Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept