Kippenragout met champignons en bosuitjes

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.

Kippenragout met champignons en bosuitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met dekseltje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept